Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 18 часа

Лабараторијата за хроматографски анализи на Институтот за хемија ја стави во функција новата аналитичка опрема која ќе се користи за контрола на ефектите на ...
| | веќе видена

Десеттина волонтери неодамна го чистеа брегот на Охридското езеро кај Струга. Велат идејата беше да се подигне граѓанската свест за почиста Струга, но и да се ...
| | веќе видена