Охрид и Струга оваа лето ќе ги отворат вратите за многу сезонци од цела Македонија. Шанкери,келнери ,готвачи и собарки се едни од најбараните кадри во ...
сите 2 | | | веќе видена

Локални компании регистрирани за трговија на мало претежно со храна, тутун и пијалоци имаат маркети низ повеќе градови во земјава и се во рамноправна борба со ...
сите 2 | | | веќе видена