Во петокот, при извршување на работни задачи, на градилиште во „Дебар маало“ загина булдожерист. Како што информираше МВР, на објект во изградба на ...
| | веќе видена

Ова го покажуваат резултатите од истражувањето направено на национален и локален репрезентативен примерок за Крушево во 2023 година. Главни причини за посета ...
| | веќе видена