Со извесно задоцнување да ги разгледаме резултатите од уписите на УКИМ во првиот уписен рок за учебната 2023/2024 година. Доцнењето е поради чекањето ФДУ да ...
| | веќе видена

Книгата „Сега ти стануваш јас“ од поетесата Д.А. Лори, во издание на „Чудна шума“, ќе биде промовирана на 25 ноември во 19 часот, во Младинскиот културен ...
сите 3 | | | веќе видена