Стружанецот Васко Јолески (36) од 2011 има дијагностицирана срцева слабост и веќе една година живее приклучен на батерии, со вградена пумпа во срцето. Начинот ...
сите 2 | | | веќе видена

 Сигурни сте ја слушнале познатата изрека „Како Струга нема друга“. И ние целосно се согласуваме со неа. Дрим „мекнее“, а езерото – исто, а сепак различно. ...
| | веќе видена

Преку кампањата „Нови дресови за нови шампиони“ компанија Mozzart досега помогна на повеќе од 5 0 спортски клубови на кои им обезбеди комплетна спортска ...
сите 3 | | | веќе видена