Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 19 часа

Имавме средби со туристички, угостителски работници, и со туристички водичи во Охрид, и со здравствени работници. Главната загриженост е сериозната потешкотија ...
сите 10 | | | веќе видена

Во општина Сарај, во тек е изградба на поликлиника која ќе биде во склоп на Здравствниот дом Скопје, овој проект е дел од големата инвестиција во ...
сите 4 | | | веќе видена